disclaimer

izuzeće od odgovornosti

Svi podaci na ovoj web stranici – jazzbina.ba - objavljuju se sa dobrom namjerom i samo za svrhu općeg informiranja. jazzbina.ba ne daje nikakve garancije o cjelovitosti, pouzdanosti i točnosti ovih informacija. Svaka akcija koju poduzmete sa informacijama koje ste pronašli na ovoj web stranici (jazzbina.ba), isključivo je na vašu odgovornost. jazzbina.ba ne snosi odgovornost za bilo kakve gubitke i/ili štete u vezi s korištenjem naše web stranice.

Sa naše web stranice možete posjetiti druge web stranice slijedeći linkove na takve vanjske stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne linkove na korisne i etički prihvatljive web stranice, mi nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom ovih stranica. Ovi linkovi na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na ovim stranicama. Vlasnici stranica i sadržaj se mogu promijeniti bez najave i mogu se pojaviti prije nego što budemo imali priliku da uklonimo vezu koja je eventualno "loša".

Imajte na umu da kada napustite našu web lokaciju, drugi sajtovi mogu imati različita pravila o privatnosti i termine koji su izvan naše kontrole. Molimo Vas da provjerite Pravila o privatnosti ovih stranica, kao i njihove "Uvjete pružanja usluga" prije nego što se uključite u bilo koju aktivnost ili prenesete bilo koju informaciju.

uvjeti korištenja

Jazzbinu web site pokreće vegeo.js, single page application software, kreiran od strane Gordan Šibera.
jazzbina.ba i kreatori sadržaja ove web stranice, su nosioci autorskih prava cjelokupnog dizajna, tekstova, grafika, slika i aranžmana na ovom web sajtu. Dozvoljava se korisnicima da elektronski kopiraju ili štampaju dijelove ovog sajta za svoju ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Bilo koja druga upotreba materijala na ovom sajtu bez prethodne pismene saglasnosti jazzbina.ba ili kreatora sadržaja je strogo zabranjena. Sve slike, audio i video snimci su isključivo vlasništvo jazzbina.ba ili odnosnih kreatora sadržaja.

Sav softver koji se koristi na sajtu je isključivo vlasništvo Gordan Šiber-a -email ne-, osim onog softvera u čijem je zaglavlju naznačen drugi nositelj autorskog prava. Svaki posjetitelj jazzbina.ba ovim prihvaća da stranica sadrži sadržaj i softver koji su zaštićeni autorskim pravima, zaštitnim znakovima ili drugim pravima intelektualne svojine, te da su ta prava valjana i eventualno zaštićena u svim oblicima, medijima i tehnologijama koje sada postoje ili se razvijaju u budućnosti.

Nije dozvoljeno kopiranje, reproduciranje, mijenjanje, objavljivanje, učitavanje, prenošenje ili distribucija bilo kojeg materijala ili sadržaja na ovoj stranici u bilo kojem obliku ili na bilo koji način bez prethodne pismene dozvole jazzbina.ba ili autora odnosnog materijala ili sadžaja. Sva prava koja ovdje nisu izričito navedena su pridržana. Svako neovlašteno korištenje materijala koji se pojavljuje na ovim stranicama može kršiti autorska prava, žigove i druge primjenjive zakone, te može rezultirati krivičnim kaznama.

saglasnost

Korištenjem naše web stranice pristajete na naše izuzeće od odgovornosti, te slažete se s svim uvjetima korištenja.

ažuriranje

Zadržavamo pravo izmjene ovog disclaimer-a u svakom trenutku. Vaša je odgovornost da redovno pročitate važeći disclaimer. Ovaj dokument je posljednji put izmijenjen i dopunjen u maju 2019. godine.

kontakt

tel. +387 61 311523
email Jazzbina

email autora ovog website-a

Jazzavac maskota

jazz & blues klub Jazzbina
Maršala Tita 38, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
web design by Gordan Šiber
graphics by Tarik Karačić
Jazzbina web site is powered by vegeo.js